Verschil ’verwacht ontwikkelingsperiode’ en ‘op observatieformulier?'

Wanneer je een observatiepunt aanmaakt, heb je 2 verschillende periodes die je vast kan leggen. Je hebt de ‘’verwachte ontwikkelingsperiode’’ en ‘’op observatieformulier’’. Je hebt bij beide een minimale en maximale leeftijd in maanden en bij verwachte ontwikkelingsperiode kan je nog een waarschuwingsperiode invoeren.

Wat is nou daadwerkelijk het verschil tussen deze 2 op een formulier?
De verwachte ontwikkelleeftijd heeft invloed op het groene gedeelte van een observatiepunt. Dit is de leeftijd waarin je verwacht dat de ontwikkeling plaatst zal gaan vinden. In onderstaande voorbeeld is dat dus minimaal 3 maanden en maximaal 36 maanden. Het gele gedeelte is de waarschuwingsperiode en deze periode is ingesteld op 6 maanden en komt dus achter de 6 maanden aan te staan.

Op observatieformulier heeft invloed op de zichtbaarheid van het observatiepunt op de aangemaakte formulieren. Het puntje zal dan getoond worden op de formulieren waarvan de periode overlapt met de opgegeven periode. Dit zie je niet terugkomen op de tijdlijn, maar zie je bij het maken van de formulieren.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen