Afronden van een formulier

Wanneer je klaar bent met het invullen van een observatieformulier, kan je zowel op opslaan en sluiten klikken als op formulier afronden. Als je het formulier afrondt, komt deze bij het kind tussen de rest van de formulieren te staan. Wanneer je bij een kind op het icoontje van observatieformulier klikt, zie je alle formulieren staan die aangemaakt en/of afgerond zijn. De volgorde is afhankelijk van wanneer het formulier aangemaakt is. Het eerste formulier die je aanmaakt, zal dan ook bovenaan het lijstje komen te staan.