Starten van een observatieformulier

Als je wilt starten met een observatieformulier, klik je op het icoontje van het formulier achter het kindje en zal er in het scherm de mogelijkheid komen om te klikken op de knop ‘’nieuw observatieformulier’’.

Soms komt het weleens voor dat deze knop niet zichtbaar is. Je krijgt deze knop niet in beeld wanneer er nog een formulier opgeslagen is met een status ‘’in ontwikkeling’’. Dit betekent namelijk dat er nog een formulier open staat en afgerond moet worden.

Deze knop zal pas weer zichtbaar zijn op het moment dat het laatste observatieformulier afgerond is.