Storing 19 februari 2016

10:00 uur - status update

Hierbij een statusupdate aangaande de storing van Konnect.

Momenteel is Konnect deels weer beschikbaar en kunnen de groepen weer aan de slag met een aantal functies, waaronder:

• Aanwezigheidsregistratie
  • Kindkaart
  • Boekingsfuncties
  • Logboek
  • Schriftje (zonder foto’s)
  • Apps voor ouders en medewerkers

Een aantal functies werken nog niet, te weten:

• Bekijken van foto’s / profielfoto’s
  • Uploaden van foto’s en video’s
  • Uploaden van plaatjes en bijlage e.d. ten behoeve van nieuwsbrieven/informatiepagina’s en nieuws
  • Wijzigen van profielfoto’s

We werken verder aan het verhelpen van de storing om ook de overige functies z.s.m. weer beschikbaar te maken. Hierdoor kan het zijn dat Konnect later vandaag weer tijdelijk niet bereikbaar is.

We houden u op de hoogte.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

09:00 uur - status update

Op dit moment is Konnect tijdelijk niet bereikbaar in verband met een storing. Momenteel werken wij hard aan een oplossing. Zodra de storing is opgelost zal ik u hierover berichten.

Mocht u gebruik maken van de aanwezigheidslijsten, dan adviseer ik u om vanmorgen even op papier de aanwezigheid te registeren tot dat het systeem weer online is.