Storing 26 juni 2016

Beste relatie,

Update: 28-06-2016 10:25 uur

De storing is opgelost in het datacenter. Alle diensten van Konnect zijn weer beschikbaar.

Update: 28-06-2016 10:10 uur

Er wordt nog gewerkt aan het verhelpen van de storing, momenteel is de beschikbaarheid van alle diensten van Konnect nog niet stabiel. Het kan dus nog steeds zo zijn dat u nog problemen ervaart met het maken van de verbinding.

Update: 28-06-2016 09:55 uur

De storing bij het datacenter lijkt verholpen. De eerste verbindingen worden weer tot stand gebracht. Het kan zijn dat u in eerste instantie nog problemen ervaart met het verbinding maken. De verbindingen zullen langzaam weer tot stand komen. Dit kan dus nog enige tijd duren voordat iedereen weer toegang heeft.

Update: 28-06-2016 09:42 uur

Momenteel ondervinden wij een storing waarbij het volledige datacenter waar Konnect draait niet bereikbaar is. Dit raakt alle diensten van Konnect, zowel voor ouders, als de groep als de beheerfuncties.

Op dit moment hebben wij nog geen duidelijkheid over de oorzaak en oplossingstijd van dit probleem.

Wij adviseren u om op de locaties de medewerkers middels een papieren lijst de aanwezigheid te borgen.

Start storing 28-06-2016 09:32 uur