Storing 29 juli 2016

Update: 29-07-2016 18:30 uur (einde storing)

De resterende server zijn nu ook weer online. De storing is veroorzaakt door een korte stroomonderbreking in ons datacenter. Bij het opnieuw tot stand komen van de stroom toevoer zijn een aantal onderdelen in onze infrastructuur beschadigd geraakt. We onderzoeken nog hoe dit zich voor heeft kunnen doen.

Alle diensten van Konnect voor zowel de groep als de ouders zijn nu hersteld.

Update: 29-07-2016 12:00 uur

De eerste set met servers is weer actief hiermee is de storing voor 75% van onze klanten opgelost. De overige servers wordt momenteel nog aan gewerkt.

Update: 29-07-2016 09:30 uur

Na onderhoud aan de stroomvoorziening in het datacenter afgelopen nacht, blijken onze servers niet langer bereikbaar van buitenaf. Onze serverbeheerder is ter plaatse om uit te zoeken wat de oorzaak is. De verwachting is dat de storing nog zeker tot 10.30 uur zal duren.

Start storing: 29-07-2016 07:23 uur

Momenteel ondervinden wij een storing waarbij het volledige datacenter waar Konnect draait niet bereikbaar is. Dit raakt alle diensten van Konnect, zowel voor ouders, als de groep als de beheerfuncties.

Op dit moment hebben wij nog geen duidelijkheid over de oorzaak en oplossingstijd van dit probleem.