Aanvraag beoordelen

Op het detailscherm van de aanvraag kan de aanvraag beoordeeld en verwerkt worden. Het verwerken houdt in dat de aanvraag goedgekeurd of afgekeurd wordt of dat deze op de wachtlijst geplaatst wordt.

Elke aanvraag wordt individueel beoordeeld. Ook wanneer er andere aanvragen geselecteerd zijn, wordt alleen de geselecteerde aanvraag beoordeeld en verwerkt.

Aanvraag goedkeuren

De aanvraag wordt goedgekeurd met de geselecteerde groep en facturatie consequentie. Deze kunnen ingesteld worden per plaatsingsmutatie. Er wordt altijd om bevestiging gevraagd. Ook kan je hier een toelichting geven aan de ouder. Ook kan hier een interne opmerking worden geplaatst die alleen zichtbaar is voor medewerkers.

Ter goedkeuring aanbieden aan ouder

Wanneer er een groepswissel is, kan je de aanvraag eerst aanbieden ter goedkeuring bij de ouder. Hier kan je ook een toelichting geven aan de ouder. Ook kan hier een interne opmerking worden geplaatst die alleen zichtbaar is voor medewerkers.

Aanvraag op wachtlijst plaatsen

De aanvraag wordt op de wachtlijst geplaatst met de geselecteerde groep en facturatie consequentie. Een aanvraag op de wachtlijst wordt uitgesteld voor verdere afhandeling. Je kan later de groepsselectie en facturatie consequentie nog aanpassen, wanneer de aanvraag daadwerkelijk wordt goed gekeurd. Er wordt altijd om bevestiging gevraagd en je kan een reden opgeven van het op de wachtlijst plaatsen. Ook kan hier een interne opmerking worden geplaatst die alleen zichtbaar is voor medewerkers.

Aanvraag afkeuren

De aanvraag wordt afgekeurd. Er wordt geen mutatie doorgevoerd naar de administratie. Er wordt altijd om bevestiging gevraagd en je kan een reden opgeven van het afkeuren. Ook kan hier een interne opmerking worden geplaatst die alleen zichtbaar is voor medewerkers.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen