Exceldocument versleutelen met wachtwoord

Wanneer je een Exceldocument wil beveiligen met een wachtwoord dan kun je dit als volgt doen:

Je klikt op bestand en dan zie je onderstaande gegevens, kies voor 'werkmap beveiligen' en dan versleutelen met een wachtwoord.

Vervolgens kun je een wachtwoord naar eigen keuze invoeren, wanneer je het document opslaat zul je de volgende keer het document moeten openen met het wachtwoord.

Wanneer je een beveiligd document wilt versturen naar Konnect bel het wachtwoord dan even door. Niet in een zelfde email versturen i.v.m. beveiliging van deze gegevens.