Intrekken afwezigheidstegoeden

Voor een aantal klanten hebben wij inmiddels de afwezigheidstegoeden die opgebouwd zijn over de periode 16 maart t/m 6 juni verwijderd. Hierdoor zijn deze tegoeden niet meer zichtbaar en niet meer inzetbaar voor ouders. Als opvangorganisatie kun je de tegoeden nog wel inzien als ‘verwijderde tegoeden’.

Gezien de omstandigheden kunnen wij voor elke organisatie als extra service één keer alle tegoeden kosteloos verwijderen, deze kosteloze services bieden wij tot 1 juli aan. Dit is circa 1 uur werk per organisatie.

Als we de tegoeden verwijderd hebben, ontvang je een versleuteld overzicht in Excel van alle tegoeden die zijn weggegooid en een overzicht van alle tegoeden die reeds door ouders zijn ingezet. Daarnaast ontvang je per SMS een wachtwoord.

Om hiervan gebruik te maken, kun je een mail sturen naar onze Support met daarin duidelijk de volgende gegevens:
• Periode waarover we het tegoed moeten verwijderen
• Mailadres waar de Excelbestanden naar toe gestuurd moeten worden
• Telefoonnummer waar het wachtwoord naar toe gestuurd kan worden
• Wanneer je meerdere portalen hebt (bv. voor meerdere labels), graag apart benoemen voor welke we dit kunnen verwijderen.