Inzet van tegoeden tijdelijk stopzetten

Om te voorkomen dat ouders massaal dagen gaan aanvragen met de opgebouwde tegoeden is het mogelijk om het gebruik van tegoeden tijdelijk stop te zetten. Dit kan alleen als je de inzet van alle tegoeden tijdelijk wilt stoppen. Dus stel, je wilt ouders al wel de zomerperiode laten aanvragen op basis van een tegoed, dan is dit helaas niet zomaar mogelijk en vraagt dit veel meer inrichting.

Om het inzetten van alle tegoeden stop te zetten ga je als applicatiebeheerder naar:
Beheer -> Applicatiebeheer -> Klantinstellingen. Hier kan op het tabje ‘Tegoeden’ de instelling voor de zichtbaarheid van tegoed voor ouders op Nee worden gezet. Het betreft hier de instelling met code P6010.

Als deze instelling op Nee wordt gezet betekend dit niet dat er geen tegoed wordt toegekend zoals bijvoorbeeld afwezigheidstegoed.

Wil je deze instelling aanpassen dan willen we je, gezien de drukte bij onze Support, vragen dit bij voorkeur zelf in te stellen. Mocht dat niet lukken, dan staan onze collega’s van Support voor je klaar via helpdesk@konnect.nl of via telefoonnummer 038 260 00 19.